Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, a fost AUDIAT ASTĂZI / Vezi ce au dispus procurorii DNA Constanța

521
4
Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, a fost AUDIAT ASTĂZI / Vezi ce au dispus procurorii DNA Constanța - marcelprodansialexandrastan-1372159766.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au anunțat, în urmă cu puțin timp, că au început urmărirea penală față de Marcel Vasile Prodan, managerul solistei Alexandra Stan. Într-un comunicat remis în această dimineață, anchetatorii precizează că s-a început urmărirea penală atât față de bărbat, în calitate de administrator al SC Maan Music Studio SRL, cât și față de firmă, sub acuzația de șantaj. 




Din rezoluția de începere a urmăririi penale întocmită de procurori se reține: "La data de 15 iunie 2013, învinuitul Prodan Vasile Marcel a exercitat violențe asupra persoanei vătămate (n.r. Alexandra Stan) cu scopul de a o determina să renunțe la o sumă de peste 40.000 euro, pe care partea vătămată o pretindea de la învinuit. Această sumă ar fi trebuit să fie achitată părții vătămate în baza unui contract comercial încheiat cu SC Maan Music Studio SRL". Față de învinuitul Marcel Prodan, procurorii au luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe un termen de 30 de zile.




Comentează știrea

admirator
25 iunie 2013
ei, asa mai vii de acasa

un santaj sau ... nu; sa vedem ce acte are Prodan in aparare; daca era in dreptul sau sa ceara banii, nu este santaj. Ramine doar violenta in interiorul relatiilor de munca si/sau afaceri. Probabil feminizdele turbeaza ca nu e violenta conjugala. Daca sunt proaste! Asta e mai grav decat violenta conjugala... Totusi, pina acum, nimeni nu a auzit si argumentatia agresivului... De ce voia banii aia, cu orice pret? ce drepturi avea asupra lor? E o ancheta instructiva. sa urmarim (fara patima si fara sa ne antepronuntam) cursul evenimentelor... Cum ziceau latinii? Dura lex, sed lex?

admirator
25 iunie 2013
dar Al.S.

este tot asa? Cu ochiul umflat? la ce mai dati poza asta sentimentala? De acum vorbesc actele...

un cetățean
25 iunie 2013
TARE

O rezolvă Lavinia Siclitaru că e acuma șefă la Gazeta de Năvodari și o ține în brațe Tucan fără să știe Matei. O să ne distrăm

Bojidar
25 iunie 2013
Arieratele la bugetul de stat nu se ancheteaza?

Legea nr. 140/2013 pentru aprobarea O.U.G. nr. 3/2013 privind reglementarea unor masuri pentru reducerea unor arierate din economie, alte masuri financiare, precum si modificarea unor acte normative, nu este cunoscuta de D.N.A.? Daca D.N.A. se ocupa de platile restante ale comerciantilor inseamna ca Judecatoriile si Tribunalele trebuiesc desfiintate. De ce nu se ocupa de datoriile contribuabililor la bugetul general consolidat? De ce nu se ocupa de tunurile date de patronii care-si falimenteaza firmele si fug cu banii? Dar DNA a ramas institutia care da verdict fara sa inceapa cercetarea. Ca sa nu vorbesc de o expertiza contabila privind relatiile comerciale ale celor doua parti. "După cum cunoașteți, PDL are datorii rămase neachitate din anul 2012, care depășesc 1,5 milioane euro catre furnizori", le-a scris liderul europarlamentarilor PDL, Theodor Stolojan, colegilor săi, într-un e-mail trimis marțea trecută (11.06.2013). De ce nu ancheteaza D.N.A. lui Kovesi si aceste datorii?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5727 secunde