MApN: Starea de sănătate a militarilor răniți în Afganistan evoluează în mod favorabil

92
MApN: Starea de sănătate a militarilor răniți în Afganistan evoluează în mod favorabil - vehiculemraplazabul-1430602506.jpg

Articole de la același autor

Starea de sănătate a militarilor răniți, joi, în Afganistan, evoluează în mod favorabil, toți patru fiind în afara oricărui pericol, informează Ministerul Apărării.

"Pentru doi dintre aceștia, caporalii clasa a III-a Valentin Ciolan-Uță și Dan Cornel Crăciun, medicii militari din Afganistan au decis, astăzi, transferul către Spitalul Militar din Landstuhl, Germania, pentru investigații suplimentare", se precizează în comunicatul MApN.

"Conducerea Ministerului Apărării Naționale urmărește cu atenție evoluția stării de sănătate a răniților și a dispus informarea promptă și periodică a familiilor acestora", menționează sursa citată.

Patru militari români care acționează în cadrul misiunii "Resolute Support" din Afganistan au fost răniți, joi dimineață, în jurul orei 9.00, în urma exploziei unei mașini-capcană, aceștia aflându-se într-o misiune de patrulare.

Militarii executau o misiune de patrulare terestră, la aproximativ opt kilometri Sud-Est de Baza militară de la Kandahar.

Ministerul Apărării a anunțat că cei patru militari răniți sunt plutonierul major Marius Sorin Diaconeasa și caporalii clasa a III-a Valentin Ciolan-Uță, Dan Cornel Crăciun și Cristian Stoica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Septembrie 2014
Stire din Actual : Soldați dispăruți din Afganistan
Pagina a fost generata in 0.5591 secunde