MApN pregătește contraofensiva la nemulțumirile SGP? Se fac angajări importante de militari pentru a suplini plecările

39523
MApN pregătește contraofensiva la nemulțumirile SGP? Se fac angajări importante de militari pentru a suplini plecările - armata-1492609553.jpg
Valul de nemulțumiri privind salarizarea care a lovit baza Armatei Române în ultimele luni a lăsat brazde adânci în sistem, mii de cadre amenințând MApN cu demisia sau cu sala de judecată dacă problema nu se rezolvă.

În aceste condiții, MApN pregătește o contraofensivă și anunță angajări masive în sistem astfel încât, în caz de presiune, să se poată renunța ușor și rapid la militarii prea "vocali".

Astfel, Ministerul Apărării Naționale recrutează candidați pentru ocuparea a 1656 de posturi de soldat/gradat profesionist - seria a II-a 2017. Doritorii se vor putea înscrie până în data de 30 iunie. Cei interesați trebuie să se adreseze pentru oferta completă, detalii și întocmirea dosarului de candidat, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul.

Condițiile minime de recrutare sunt următoarele:

- vârsta între 18 ani, împliniți până la data începerii programului de instruire, și cel mult 50 de ani, împliniți până la data încheierii primului contract de angajare;

- absolvirea cel puțin a învățământului general obligatoriu (10 clase) sau dovedirea absolvirii acestuia, până la data începerii programului de instruire.

Selecția candidaților se va desfășura în perioada 29 mai – 15 septembrie 2017. Repartizarea candidaților pe unități militare/funcții va avea loc în perioada 3 – 5 octombrie 2017. Prezentarea candidaților fără stagiu militar, în centrele de instrucție se va face în data de 06 noiembrie, iar a celor cu stagiu militar, în data de 3 ianuarie 2018.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4069 secunde