MApN cere în regim de urgență Guvernului să recalculeze salariile militarilor. 1450 lei salariul minim, plus celelalte sporuri și indemnizații

60484
9
MApN cere în regim de urgență Guvernului să recalculeze salariile militarilor. 1450 lei salariul minim, plus celelalte sporuri și indemnizații - armatamilitaridefilarebatalionre-1493813874.jpg
Parlamentul a votat, în urmă cu o săptămână proiectul de lege privind OUG 9/2017, aducând unele amendamente privind salariile militarilor. Mai exact, legislația a fost modificată astfel încât salariul minim pe economie de 1.450 lei să fie plătit inclusiv soldaților și gradaților profesioniști, iar calcularea sporurilor și indemnizațiilor să se facă avându-se în vedere această bază de calcul.


În acest sens, ieri după-amiază, la sediul S.M.G. a avut loc întâlnirea dintre Marius Apostol, președintele Asociației Militarilor Veterani AMVVD, Danut Albu, președintele Ligii Militarilor Profesioniști si Șeful S.M.G., Gen. Nicolae Ionel Ciucă, Subofiterul de comandă al Șefului S.M.G. Plt.adj.pr. Florea SAS, Consilierul Șefului S.M.G., Col. Nicolae Anghelescu și experți finanaciar-contabili ai S.M.G.

Potrivit site-ului www.ligamilitarilorprofesionisti.ro, la propunerea șefului S.M.G., ministrul apararii a inițiat în regim de urgență, către Guvernul României, implementarea actelor normative pentru aplicarea H.G. 1/2017 privind salarizarea militarilor.



Comentează știrea

Popa
3 mai 2017
Sgp umiliti de un dis mafiot

S_au trezit in sfarsit?

florea
3 mai 2017
Sas

Plt. adj.pr. Florea Sas cel mai mare pupincurist din MApN.Cel care chipurile tine cu Sof.sau Sgp. nu stie cum sa te bage mai tare in rahat.Un nimeni cica are onoare.

Gimi
4 mai 2017
Ha ha ha

Vrăjeală....pana nu vad ,măcar pe fluturaș, n uita cred o iota... Suntem mințiți întotdeauna Vrăjeală de 2 RON

florea pulii
5 mai 2017
o barat

Am ajuns foarte rau din cauza ofiterilor .acesta este adevarul.ofiteri ascund problemele din armata pt ca ao salarii mari.

Xxxxx
5 mai 2017
Foarte rau

Din cauza ofițerilor am ajuns rău, le facem treaba pe la birouri ca dumnealor nu sunt în stare și pe deasupra iau și o căruță de bani,ascund toate problemele când vine un control,nu este frumos ,ar trebui sa arate adevarul și numai adevarul cu ce se confrunta Armata Romana

mihai
6 mai 2017
proiectul de lege

O mascarada ce continua sa aduca in fata opiniei publice probleme grave ale MApN.Cum poate fii altfel cind ofiterii facuti pe filiera indirecta sint recrutati fara criterii de performanta tinindu-se cont de virsta minima sa fie 32ani , sa dovedit si se va dovedi in continuare ca aceasta gindire va duce in jos elita de altadata.Ar trebuii ca ofiterii pe filiera indirecta sa fie fscuti fara limita de virsta dar sa aiba la dosar pe linga o facultate in domeniu aprecieri realiste din care sa reiese ca omul este specialist.Atunci ciar nu conteaza ca perioada de formare a fost micsorata la 1an.

Simion Vasile
6 mai 2017
Extraordinar

Aoleeo....inca o minciună că sa ne tina pe muchie de cuțit....sa plecam..sa nu plecam...din sistem. În fine, probabil multi dintre noi v-a sta pina la 1 iulie pina intra in vigoare legea salarizării unitare (sau nu !) , Și după aceea o sa fie din nou demisii in masa. Garantat. Nu o sa mai aibă oameni pt paza! Apoi cu cine sa mai facă aplicațiile. Dar poate chiar asta își doresc...sa plecam.....restructurarea armatei. Dar ce pare că plec deja și subofițerii ! Vor rămâne cei care mai au un pic pina la pensie...ei nu mai dau cu piciorul în 25 de ani de armata. Am ajuns epava societății...și pe nimeni nu-i interesează.

sof
6 mai 2017
armata lui papura voda

Sa desfintam dracului armata ca tot sintem niste mari dobitoci noi sof si gradatii prof.ca nu reusim sa facem ceva sa vada capetele astea luminate unde si cum ne indreptam noi coloana asta vertebrata si subreda a armatei.Sa vina si sa vada cum un sof de 16- 20 ani flacind paza in poligon si maturind remizele . Si ai nostri ofiteri baieti scoliti spunind :daca nu sint oameni...pai faceti dracu ceva sa vina sau sa nu mai plece oameni motivati ne.Daca nu desfintarea armatei e un pas de urmat ca daca nu o sa mai faca paza sof ul sau sgp ul in nici intr un caz nu veti vedea ofiterii facind asta.

mikael
7 mai 2017
bomba

sa speram ca cu ajutoru lu' bunu Dumnezeu sa se faca dreptate si in acest sistem ... .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8541 secunde