Mandate puse în executare de polițiștii constănțeni

185
Mandate puse în executare de polițiștii constănțeni - mandatepuseinexecutare-1554045852.jpg

Articole recomandate

Polițiștii constănțeni au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai mulți tineri din județ pentru care au emis mandate de executare.

Astfel, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 8 ani, 2 luni și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Istria, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

La rândul lor, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Ovidiu, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat.

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă. (M.I.C.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7109 secunde