€ 4.6667
£ 5.3037
$ 4.0359

Mai multe ştiri online:

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI

Ştire online publicată Miercuri, 16 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de investigații criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiunea de ultraj, faptă comisă în Spania. Schimbul de date și informații a fost asigurat de Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.


La data de 15 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Mircea Vodă, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile spaniole.


Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea de infracțiunii de ultaj, faptă comisă pe teritoriul Spaniei.
Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.


La data de 15 mai a.c., bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
sambata, 13 octombrie Foto : UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"! 70403 vizite, 0 comentarii UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"!
Cultură-Educație
vineri, 12 octombrie Foto : Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc" 35361 vizite, 0 comentarii Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.971 secunde