Mai multe ştiri online:

Manager de spital accidentat GRAV, în timp ce era, teoretic, de gardă

Ştire online publicată Vineri, 20 Octombrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Șef de spital, implicat într-un accident grav în noaptea în care ar fi fost de gardă. Costică Pânzaru, managerul Spitalului din Pașcani, s-a răsturnat cu mașina și a fost internat chiar în unitate sanitară pe care o conduce, după ce a lovit cu mașina un mistreț.


Accidentul rutier a avut loc în timp ce medicul era teoretic în gardă la spital. Medicul ar fi făcut în ultimii ani câte 150 - 170 de gărzi.

Accidentul rutier s-a petrecut la intrare în Costești. Costică Pânzaru a încercat să evite impactul cu o turmă de mistreți, dar nu a reușit.

Mașina în care se afla a lovit un mistreț de 200 kg, după care a intrat pe contrasens, s-a izbit de un mal de pământ și s-a răsturnat de două ori pe câmp. Autoturismul este avariat în proporție de 70 %.

Costică Pânzaru a fost operat de urgență chiar de către colegii săi de la Spitalul Municipal, potrivit newspascani.com. Inițial, acesta a fost transportat la Spitalul din Târgu Frumos, iar medicii de acolo au decis să-l transfere la Iași, însă managerul a cerut să fie direcționat la spitalul pe care îl conduce.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7234 secunde