Mâna destinului sau întâmplare? Cum a murit un deținut imediat după eliberarea de la Poarta Albă

1506
1
Mâna destinului sau întâmplare? Cum a murit un deținut imediat după eliberarea de la Poarta Albă - manadestinului-1418316450.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr care doar ce fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă a murit, miercuri seara, după ce a fost lovit de un autoturism. Beadin Osman, de 28 de ani, din Hârșova a fost eliberat împreună cu alte persoane din Penitenciar, în jurul orei 18.30. Pentru că bărbații știau că autobuzul va trece la 18.45, au hotărât să alerge către stație. Nu au ajuns departe, pentru că tânărul de 28 de ani a fost lovit de un șofer care circula regulamentar pe DJ 228. Virgil Cioran, șoferul care conducea un Opel Astra, le-a spus polițiștilor că nu i-a observat pe bărbații care alergau pe stradă, pentru că era întuneric.

La fața locului au ajuns imediat polițiștii Biroului Rutier Medgidia, dar și echipaje de ambulanță. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, tânărul s-a stins din viață. 

Rutieriștii l-au testat pe șofer cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost pozitiv: acesta avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au demarat o anchetă pentru tragerea la răspundere a vinovatului pentru tragedia produsă. Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca vina să o fi avut bărbatul care s-a urcat la volan băut. 

Beadin Osman ieșise din Penitenciarul Poarta Albă, unde a ispășit o pedeapsă de trei ani și o lună pentru tentativă de omor. În 2011, Beadin Osman a atentat la viața iubitei sale. Nervos pentru că nu a vrut să-l ia de bărbat, acesta a pândit-o pe Ghiulten Alit pe care a surprins-o pe o stradă din Eforie, alături de mama ei. S-a năpustit asupra ei și a lovit-o cu un cuțit de șapte ori. Tânăra a fost rănită grav, dar a supraviețuit. Osman a fost arestat și a primit cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor. După trei ani de detenție, magistrații au decis să-l elibereze condiționat. Pentru că ieșise mai devreme din închisoare, nu le-a spus celor dragi că urmează să iasă din închisoare pentru că voia să le facă o surpriză. Acum, familia îndurerată se pregătește de înmormântare. 

Comentează știrea

europeanu
12 decembrie 2014
Cuget Liber

lasati oamenii fara loby si mai scrieti de derbedeii mari hoti ai Constantei.Cei de la primarie si judet.Ca e mult de scris despre banditi.In ultimul timp ati pus cearceafuri pe tambal...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1122 secunde