MÂNĂ CRIMINALĂ? Trei rulote pe care proprietarul intenționa să le vândă, incendiate!

556
MÂNĂ CRIMINALĂ? Trei rulote pe care proprietarul intenționa să le vândă, incendiate! - aa141760988115123754361520935936-1526198225.jpg

Articole recomandate

Trei rulote de locuit, parcate pe o stradă din orașul Arad, au ars în proporție de 95%, duminică, focul fiind pus intenționat.


Incidentul a avut loc, duminică dimineața, pe str. Bogdan Voievod, din orașul Arad.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, o persoană a sunat la 112 pentru a anunța faptul că s-a produs un incendiu la o rulotă.

 "La intervenție s-a deplasat din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad o autospecială de stingere cu apă și spumă și cinci subofițeri și un echipaj de Poliție. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat faptul că ardeau generalizat trei rulote", a arătat ISU Arad.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului, însă cele trei rulote au ars în proporție de 95% împreună cu bunurile existente în interior.

 Din fericire, în rulote nu se afla nicio persoană.

Cauza incendiului a fost stabilită de către ISU Arad ca fiind acțiunea intenționată. De altfel, polițiștii au identificat o persoană bănuită că ar fi dat foc rulotelor, care este audiată.

Cele trei rulote erau deținute de un bărbat din Arad, care intenționa să le vândă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
Stire din Eveniment : Incendiu la casă din Costinești
Miercuri, 25 Aprilie 2018
Stire din Eveniment : MAȘINĂ ÎN FLĂCĂRI, LA CONSTANȚA!
Pagina a fost generata in 0.3543 secunde