Mămici, fiți cu ochii-n patru! PEDOFILI cu PROFIL DE FATĂ FAC RAVAGII pe FACEBOOK

2625
Mămici, fiți cu ochii-n patru! PEDOFILI cu PROFIL DE FATĂ FAC RAVAGII pe FACEBOOK - 135843-1471432245.jpg
Mama unei fetițe de 8 ani, din Brașov, a mers la poliție după ce a descoperit în contul minorei, discuții și poze cu caracter pornografic, pe care cea mică le primise și le expediase către alte două conturi. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că fetița fusese abordată de către un bărbat, în vârstă de 64 de ani, care folosea două conturi pe rețeaua de socializare. 


Gheorghe Plotogea își crease o identitate falsă, având la profil poza unei fete de aproximativ 17 ani. În acest mod a convins-o pe fetiță să-i accepte prietenia și să discute. 


"Dacă aveți copii care au conturi de Facebook, e indicat să le supravegheați atent activitatea din online și să vă asigurați că nu intră în discuții cu persoane necunoscute. Poza asta mi-a fost trimisă azi printr-un mesaj și nu știu dacă e real. Cert e că cineva tot a gândit versurile alea, iar acel cineva nu pare prea sănătos. La finalul poeziei este atașată și o poză cu o fetiță cu ochelari", a precizat polițistul Marian Godină, pe pagina sa de Facebook. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3951 secunde