MĂMICĂ MOARTĂ IMEDIAT DUPĂ NAȘTERE, LA CONSTANȚA: "Pacienta a intrat de 3 ori în stop cardio respirator. S-au alocat resurse foarte importante acestui caz"

14887
MĂMICĂ MOARTĂ IMEDIAT DUPĂ NAȘTERE, LA CONSTANȚA:

Articole de la același autor

Șeful Secției de Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Constanța, medicul Vlad Tica, a declarat că situația femeii care a decedat imediat după naștere a reprezentat un caz foarte grav, "o condiție foarte gravă ce poate apărea în cazul unui uter cicatricial". Dar acest lucru nu înseamnă că medicii nu susțin ideea de a naște natural după o altă naștere prin cezariană, mai spune medicul.

"Pacienta, foarte tânără, a fost operată la Spitalul Județean Constanța. De la început a existat un dubiu, dată fiind starea sa foarte gravă, s-au alocat resurse foarte importante acestui caz. Au fost folosite 15 unități de sânge, 7 factori de coagulare, 9 perfuzii, antibiotice și albumină umană. Este un caz nefericit, în ciuda eforturilor depuse de medici. Este clar că cei de la clinica privată s-au văzut depășiți de situație, de aceea au apelat la ajutorul medicilor de la Spitalul Județean."

Doctorul Vlad Tica a mai precizat că pacienta a intrat de 3 ori în stop cardio respirator pe masa de operație.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8952 secunde