Mama și "soacra" copilei ținute în lanțuri vor înfunda pușcăria

641
Mama și

Articole de la același autor

Magistrații de la Judecătoria Constanța s-au pronunțat, ieri, în dosarul fetiței de 12 ani din Valu lui Traian, legată cu lanțuri și maltratată de propria mamă și viitoarea soacră. Cele două femei au fost găsite vinovate de judecători constănțeni, fiind condamnate la pedepse cu închisoarea. Astfel, mama fetei, Atige Selim, de 38 de ani, din Băneasa, a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului, iar "soacra" minorei, Rubie Cerchez, de 27 de ani, din Valu lui Traian, la cinci ani de pușcărie. Sentința mai poate fi atacată cu recurs, la Curtea de Apel Constanța.
Polițiștii au stabilit că minora Constanța S. a fost vândută de mama sa, Atige Selim, familiei surorii sale vitrege, Rubie Cerchez, în ideea ca fata să se căsătorească cu băiatul acesteia, mai mic cu aproape doi ani decât viitoarea mireasă.
Numai că minora a fugit în mai multe rânduri de la familia viitorului soț, astfel că singura modalitate pe care au găsit-o rudele acestuia pentru a o ține lângă ei a fost să o lege cu un lanț de piciorul unui pat din casă. Ultima evadare a fetei a fost pe 28 iulie, ocazie cu care Poliția a aflat drama fetei și s-a declanșat ancheta în urma căreia cele două femei au fost reținute și, ulterior, arestate.
Pentru că minora avea urme vizibile de violență pe corp, pe fir au intrat și autoritățile care trebuie să protejeze copilul. Așa au aflat că aceasta era bătută pentru a se supune noilor reguli ale noii familii în care intrase și, de asemenea, medicii legiști au descoperit o tentativă de deflorare a fetei, care aduce dovezi în plus că aceasta a fost și molestată sexual.
Fata a fost internată într-un centru pentru minori, unde specialiștii vor avea grijă de ea în perioada următoare, mai ales că mama care a "măritat"-o atât de tânără se va afla în următorii ani în spatele gratiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6994 secunde