Mamă și fiică găsite moarte într-un apartament, iar un copil în stare gravă, lângă ele

299
Mamă și fiică găsite moarte într-un apartament, iar un copil în stare gravă, lângă ele - crima-1591683072.jpg
Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare într-un apartament din Rezina. Lângă ele a fost găsit și un copil de numai trei ani, în stare gravă.


Cel care a chemat ambulanța a fost soțul femeii în vârstă de 24 de ani. 


Din primele informații, se pare că femeia de 24 de ani a fost găsită în baie, iar mama ei, în vârstă de 47 de ani, în dormitor. Alături de bunică, în pat, se afla și copilul tinerei, de doar 3 ani, care vărsa și avea convulsii. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul din Rezina, fiind internat în secția de reanimare cu diagnosticul de intoxicație acută. 


"În urma măsurilor întreprinse s-a constatat că, la data de 7 iunie în jurul orelor 14:00 bărbatul , împreună cu soția și soacra sa, au mers în pădure de unde au strâns ciuperci. Ulterior la ora 22:00, ajungând la domiciliu în orașul Rezina mamei copilului i s-a făcut rău și a plecat în camera de baie, iar femeia de 47 de ani s-a culcat cu copilul minor să doarmă. Dimineața soțul femeii a chemat ambulanța, însă medicii au constatat decesul ambelor femei. În bucătărie au fost depistate ciuperci pregătite", a declarat ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău.


Potrivit medicului legist care s-a deplasat la fața locului, pe trupurile neînsuflețite nu au fost găsite urme de violență. 


Starea copilului este gravă, acesta fiind internat pe secția de Terapie Intensivă, în comă, scrie jurnal.md. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8695 secunde