Mama Alexandrei a fost sunată, joi, de un bărbat care i-a spus că va pleca cu fata în străinătate

904
Mama Alexandrei a fost sunată, joi, de un bărbat care i-a spus că va pleca cu fata în străinătate - crima2-1564222770.jpg

Articole recomandate

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a afirmat că mama fetei a fost sunată de un bărbat care i-a spus că aceasta este bine și că urmează să plece în străinătate, relatează Gazeta Nouă. 


Potrivit acestuia, bărbatul i-a mai spus mamei Alexandrei că vor pleca împreună în străinătate. Ulterior, familia a mai primit câteva apeluri, dar nu se auzea nicio voce.


Situația este similară și în cazul Mihaelei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie, tot în Caracal. Bunicul fetei a fost sunat de un bărbat care i-a spus că aceasta este bine și a plecat în Elveția. Polițiștii se tem acum că Mihaela a fost și ea victima mecanicului auto din Caracal, suspectat că a ucis-o pe Alexandra, fata de 15 ani, care a sunat de trei ori la 112, în timp ce era sechestrată. Suspectul în vârstă de 66 de ani a negat totul în timpul audierilor. În curtea casei sale, polițiștii au găsit dovezi acuzatoare: rămășițe, bijuterii și resturi de haine arse. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7951 secunde