Maistru militar al Forţelor Navale, distins cu Emblema de Onoare a Comunicațiilor și Informaticii

252
Maistru militar al Forţelor Navale, distins cu Emblema de Onoare a Comunicațiilor și Informaticii - maistrumilitar-1639076517.jpg

Articole de la același autor

Este o tradiție ca, de Ziua Națională a României, să fie răsplătite meritele deosebite ale militarilor care s-au remarcat în activitate. Este și cazul maistrului militar principal Cristian Roșiu, de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale Române.

Anul acesta, la aniversarea a 103 ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, Mm.pr. Roșiu a fost distins cu Emblema de Onoare a Comunicațiilor și Informaticii. Medalia i-a fost înmânată miercuri, 8 decembrie, într-un cadru festiv restrâns, de către comandantul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, comandorul Nicu Chirea.

Cu o experiență de aproape 30 de ani în Forțele Navale Române, maistrul Roșiu este un profesionist desăvârșit. A ales să devină instructor la Catedra de Electronică și Informatică din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, dar rămâne unul dintre cei mai importanți tehnicieni specialiști pe care Marina îi are în domeniul sistemelor de război electronic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3854 secunde