"Maimuță" și complicii lui, condamnați la închisoare

295

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au dispus condamnarea la închisoare a trei tineri, acuzați de tentativă de omor și ultraj contra bunelor moravuri. 


Astfel, Daniel Gică Tănase, zis "Maimuță", a fost condamnat la cinci ani de închisoare, Elvis Alberto Cutieru la doi ani de închisoare, iar Daniel Lilian Cazan, la un an și șase luni de închisoare. 


Potrivit anchetatorilor, cei trei sunt acuzați că, din dorința de a răzbuna un amic, aproape au omorât un om. Astfel, pe 10 martie, cei trei, care sunt din Cobadin, au urmărit mașina în care se afla victima, Costel Avasiloaiei, și vărul acestuia, au blocat-o în trafic, la ieșire din Cobadin și l-au atacat pe Avasiloaiei, care se afla în față, în dreapta șoferului. Daniel Tănase a fost cel care l-a lovit de mai multe ori, cu un cuțit, în abdomen, în vreme ce amicii lui au stat de pază. 


De asemenea, magistrații au dispus ca Tănase să-i plătească victimei o despăgubire morală de 15.000 de lei, dar și aproximativ 1.400 de lei, către Spitalul Județean Constanța, ca despăgubiri materiale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4657 secunde