Mai rar așa ceva! Tâlhar fugărit de cel care i-a alertat pe polițiști

191
Mai rar așa ceva! Tâlhar fugărit de cel care i-a alertat pe polițiști - politia13520285791-1396449772.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din Constanța a fost martorul unei tâlhării. Acesta nu a stat pe gânduri, ci a fugit pe urmele tâlharului, reușind să-l prindă și să-l imobilizeze până la venirea polițiștilor. Evenimentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 9.10, în municipiul Constanța. 


Cetățeanul de bună credință se afla la intersecția străzilor Baba Novac cu Bogdan Vasile. La un moment dat, în timp ce mergea pe stradă, acesta a observat cum un tânăr trece în grabă și îi smulge cercelul din urechea dreaptă unei femei de 59 de ani, după care fuge. Tâlharul a fost fugărit până pe strada Biruinței, unde a fost prins și imobilizat de cetățean. Acesta, după ce s-a asigurat că tâlharul nu va scăpa, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. În câteva minute, polițiștii Secției 4 au ajuns în zonă și l-au identificat pe tâlhar ca fiind George C., de 23 de ani. Cercelul victimei a fost găsit în spațiul verde din spatele unui bloc de pe strada Soveja. 
Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța continuă cercetările în acest caz. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Tâlhar băgat după gratii
Pagina a fost generata in 0.5121 secunde