Mai puțini morți în accidente, pe șoselele României

372
Mai puțini morți în accidente, pe șoselele României - maiputinimorti-1418584721.jpg

Articole de la același autor

Poliția Română acționează permanent pentru salvarea de vieți și desfășurarea în condiții de siguranță a circulației pe drumurile publice, precum și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.
Astfel, potrivit informațiilor furnizate de Poliția Română, astăzi, în primele două săptămâni ale lunii decembrie 2014, a fost înregistrată o scădere cu 24% a numărului de accidente de circulație, cu 42% a persoanelor decedate în accidente și cu 22% a persoanelor rănite grav, față de aceeași perioadă a anului trecut.
De asemenea, în urma acțiunilor desfășurate, în acest sfârșit de săptămână, a fost înregistrată o scădere cu 42% a numărului de persoane decedate în urma accidentelor rutiere, față de aceeași perioadă a anului trecut, iar numărul persoanelor rănite grav a scăzut cu 14%.
Se impune menționat că polițiștii au aplicat, în cadrul ultimei acțiuni preventive desfășurate la nivel național, pe 13 decembrie, aproape 6.400 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 1.225.000 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2986 secunde