Mai mulți șoferi din Constanța s-au ales cu dosar penal. Ce spune Poliția

Vineri, 25 Octombrie 2019
197
La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 16.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Independenței din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Cogealac, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.28 secunde