MAI: 23 de localități din țară fără curent, vineri după-amiază

153
MAI: 23 de localități din țară fără curent, vineri după-amiază - iarna-1359123924.jpg
Numărul localităților rămase fără energie electrică din cauza viscolului a crescut de la 15 la 23 în această după-amiază, cele mai afectate județe fiind Vrancea și Buzău.

"În acest moment, sunt 23 de localități fără energie electrică din cinci județe: Buzău cu șapte localități, Brăila cu o localitate, Vrancea cu 13, Harghita cu o localitate, Bacău cu o localitate", a detaliat secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Cătălin Chiper, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

El a precizat că nu există mașini blocate în trafic, dar sunt 38 de drumuri afectate, dintre care 16 drumuri naționale și 22 drumuri județene.

Bara Sulina rămâne în continuare închisă, iar la punctul de frontieră Albița traficul se desfășoară în mod restricționat pentru autovehiculele mai mari de 3,5 tone. 

Potrivit lui Chiper, între orele 7,00 - 12,00, la nivel național, Poliția Rutieră a aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, dintre care cinci pentru lipsa anvelopei de iarnă, două pentru că nu au existat sisteme antiderapante la autovehicule și 34 pentru abateri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2338 secunde