Magistrați noi la Constanța

299
Magistrați noi la Constanța - judecator1378291575-1386933458.jpg

Articole de la același autor

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a mai multor propuneri de numire în funcția de judecător a candidaților declarați admiși, care îndeplinesc condițiile legale la concursul de admitere în magistratură. Reamintim că examenul a fost organizat în perioada 25 iunie -11 octombrie. 


Astfel, la Judecătoria Constanța au fost propuși Oana Mihaela Sorescu, Dorin George Preduț, Ancuța Ailene, Mihaela-Ionela Stanciu, Cristian Lungu, Roxana-Elena Doicescu și Laura-Ioana Pecheanu. 


De asemenea, CSM i-a promovat în funcția de judecători ai Tribunalului Constanța pe Florin Cătălin Jacotă - secția de contencios administrativ și fiscal, Violeta Loredana Moțoc - secția I civilă. Totodată, în funcția de procuror al Tribunalului pe lângă Tribunalul Constanța au fost promovați Julieta Violeta Păun, de la Parchetul Judecătoriei. CSM a mai hotărât înaintarea către președintele României a propunerii de eliberare din funcția de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța a Valentinei Boboc și numirea ei în funcția de judecător la Tribunalul Constanța, cu menținerea gradului de judecător de curte de apel.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4657 secunde