Magic: Aeromania 2015. Show aerian de excepție pe Aeroportul Tuzla!

508
Magic: Aeromania 2015. Show aerian de excepție pe Aeroportul Tuzla! - magie-1433434387.jpg

Articole de la același autor

Acrobație aeriană, concerte, un târg de aviație, o expoziție de aeronave, mașini de epocă și motociclete! Toate acestea vor putea fi văzute, pe 4 iulie, la un nou show românesc "Ae-romania", cu ocazia Zilei Naționale a Americii. Spectacolul este organizat de Asociația Regională pentru Promovarea Aviației cu sprijinul Regional Air Services - Aeroportul Tuzla.

Publicul iubitor de aviație îi va putea vedea pe litoralul românesc pe Yakării Acrobați - cu trei aeronave YAK 52, pe multiplul campion mondial de acrobație aviatică Jurgis Kairys, Ali Ozturk - pilotul turc care zboară pe biplanul Pitts S-2, numit "Purple Violet", lotul național de acrobație, care va veni cu cinci aeronave Extra 300 și Extra 300 L, parașutiștii coordonați de Adrian Constandache, șapte parașutiști ai Aeroclubului României. De asemenea, John Balon și-a anunțat prezența cu un balon cu aer cald.

Iubitorii de aviație, dar și melomanii care vor participa la acest eveniment de excepție vor avea ocazia să îl asculte live pe Mihai Mărgineanu, un fost elev al Școlii de Pilotaj de la Tuzla. Alături de el, în fața hangarului vor cânta trupele Desant, Colonist pe Lună și The ROCK, care aduc atmosfera de la AC/DC în sufletele fanilor.

Experiențe unice

Reprezentanții Aeroportului Tuzla au precizat că și anul acesta intrarea va fi gratuită, însă pentru iubitorii de adrenalină și senzații tari, organizatorii au pus în vânzare bilete VIP.

"Sunt disponibile exclusiv bilete VIP, care asigură intrarea în prima linie a spațiului public, cu acces special în zona rezervată de terase și, opțional, servicii incluse (zboruri și/sau salturi cu parașuta și Hangar Party): cu prețuri care încep de la 50 lei și ajung până la 850 de lei", se arată într-un comunicat remis de reprezentanții Aeroportului Tuzla. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4556 secunde