€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

MAGAZINELE DIN CONSTANȚA, LUATE CU ASALT DE HOȚI!

Ştire online publicată Luni, 29 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
La data de 28 ianuarie a.c., ora 20.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat o tânără, de 23 de ani, din Năvodari, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, un articol vestimentar. Prejudiciul în valoare de 1.000 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat un tânăr, de 29 de ani, din localitatea Baia - județul Tulcea, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe produse electronice.  Prejudiciul în valoare de 319 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.

Tot pe 28 ianuarie a.c., ora 16.45, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Constanța au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Rahman - județul Tulcea, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe produse de uz casnic. Prejudiciul în valoare de 170 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au mai depistat și o minoră, de 12 ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe bunuri. Prejudiciul în valoare de 95,88 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.

Nu în ultimul rând, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat o femeie, de 34 de ani, din localitatea Săveni - județul Ialomița, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe bunuri. Prejudiciul în valoare de 210 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale. În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7928 secunde