X
X
Mai multe ştiri online:

MAE, anunț de ultim moment despre grupul de copii români din Sri Lanka

Ştire online publicată Duminică, 21 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Foto: romaniatv.net
MAE, anunț de ultim moment despre grupul de copii români din Sri Lanka - 6203941193580900-1555874332.jpg
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează, la solicitarea News.ro, că grupul de copii aflați în Colombo, Sri Lanka, este format din elevi de la un liceu din Iași, aflați într-un schimb de experiență, și că aceștia vor părăsi Sri Lanka în 26 aprilie. Totodată, membrii Celulei de Criză au acordat asistență consulară pentru două familii de cetățeni români aflate în vacanță. Până în prezent, autoritățile locale nu au notificat ambasada cu privire la existența unor cetățeni români printre victime, mai precizează MAE.

MAE arată că, având în vedere numărul semnificativ de victime raportat de mass-media locală, din dispoziția ministrului Afacerilor Externe, în dimineața zilei de 21 aprilie a fost activată Celula de Criză a MAE.

Conform datelor preliminare obținute de la Ambasada României la Colombo, în cursul zilei curente, în capitala srilankeză, au avut loc opt atentate teroriste cu bombă, la trei biserici catolice, trei hoteluri frecventate de cetățeni străini și două locuri publice (dintre care unul la Grădina Zoologică), potrivit news.ro.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4642 secunde