MAȘINĂ DE POLIȚIE PRINSĂ ÎN FLAGRANT. A DEPĂȘIT PESTE LINIA DUBLĂ CONTINUĂ

1703
2
MAȘINĂ DE POLIȚIE PRINSĂ ÎN FLAGRANT. A DEPĂȘIT PESTE LINIA DUBLĂ CONTINUĂ - politiaaa-1496039639.jpg

Articole recomandate

O mașină de poliție care aparține IPJ Arad a fost filmată când depășea peste linia dublă continuă pe un drum din județ.


Mașina de poliție, care nu avea semnalele luminoase și acustice pornite potrivit celui care a surprins imaginile, a fost văzută depășind pe linie dublă continuă, în timp ce din față se apropie o altă mașină. Cel care a trimis imaginile la aradon.ro a explicat ce s-a întâmplat:


"O mașină de poliție marca VW Passat, număr de înmatriculare MAI 17930, (care NU ERA ÎN MISIUNE pentru că nu folosea semnalale acustice sau luminoase) aparținând Poliției din Săvârșin, județul Arad, a executat o depășire destul de riscantă atât pentru mine – pentru că a trebuit să pun frână bruscă pe carosabil ud, dar și pentru autoturismul care venea din față. Repet, mașina nu avea lumina sau semnalele acustice pornite. S-a întâmplat sâmbătă, 27.05.2017, ora 17:12".


Reprezentanții IPJ Arad au declarat că instituția are toleranță zero față de astfel de fapte și că se vor efectua cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. În acest caz nu se poate lua vreo măsură contravențională împotriva polițiștilor, deoarece aparatul de filmat care a surprins depășirea ilegală a polițiștilor nu este omologat, așa cum prevede legea.


"Constatarea contravențiilor se poate face și cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate și verificate metrologic, consemnându-se aceasta în procesul verbal de constatare a contravenției".


sursa: aradon.ro












Comentează știrea

Ion
29 mai 2017
Cu alte cuvinte ...Ceea ce vedeti nu este advarat !

Ei sunt mai persus de lege !

Nu conteaza
29 mai 2017
Dlui Hulubei si Georgescu

Acestia sunt oamenii "scoliti" pe care ii ridicati saptamanal pe piedestrale.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4358 secunde