Lupul care a mușcat o bătrână avea rabie

107
1
Lupul care a mușcat o bătrână avea rabie - analizelaborator-1389532468.jpg
Lupul care a intrat, vineri seară, într-o gospodărie din comuna argeșeană Mălureni și a mușcat o bătrână avea rabie, arată analizele făcute pe cadavrul animalului, autoritățile sanitar-veterinare instituind mai multe măsuri în zonă, inclusiv izolarea câinilor femeii care s-au încăierat cu lupul.


Astfel, pe o rază de trei kilometri în jurul focarului s-a instituit zonă de protecție, iar localnicii care au animale vor trebui să le țină în gospodărie, iar pe o distanță de zece kilometri în jurul focarului a fost declarată zonă de supraveghere. În această zonă vor fi făcute anchete epidemiologice și vor fi întocmite hărți epidemiologice.


O femeie de 74 de ani din comuna argeșeană Mălureni a fost mușcată, vineri seară, de un lup care a intrat în gospodăria sa, femeia fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Pitești, unde a rămas internată în secția de boli infecțioase.


Ulterior, lupul a fost împușcat de vânători, iar cadavrul animalului a fost supus unor analize efectuate de către specialiști ai DSVSA Argeș, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nursa
8 decembrie 2015
Afacere/Bani

Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7344 secunde