Mai multe ştiri online:

Luptă acerbă! Șapte candidați pe loc, la școlile de poliție

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Decembrie 2017. Autor: Alina RADU
Iubesc legea, vor să acționeze doar în interesul persoanei și al comunității din care fac parte, precum și în sprijinul instituțiilor statului, să fie mâna de fier care le dă încredere cetățenilor. 


Vorbim despre cele peste 12.000 de persoane care își doresc să fie polițiști, și care s-au înscris la concursul de admitere pe care școlile de poliție îl organizează în ianuarie. 


Până pe 5 decembrie, cât a fost termenul limită, pe cele 1.600 de locuri la școlile de agenți de poliție s-au înscris 12.077 de candidați (10.404 de candidați pe 1.300 de locuri, la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și 1.673 pe 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca).


În această perioadă, candidații susțin testarea psihologică urmând ca, în perioada 13 - 21 ianuarie 2018, Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca să organizeze concursul de admitere.


Pe de altă parte, evaluarea performanței fizice a candidaților la școlile de poliție se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălțimea candidaților a fost abrogat. Durata studiilor, de această dată, este de 1 an.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7323 secunde