€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Lună de miere după gratii!? Soțul Andei ADAM, prins cu carduri clonate, în zona Brotăcei din Constanța

Ştire online publicată Luni, 08 Iunie 2015. Autor: Andra RAFTU
foto: www.click.ro
Lună de miere după gratii!? Soțul Andei ADAM, prins cu carduri clonate, în zona Brotăcei din Constanța - vedete6colandaiubit-1433746755.jpg
Anda Adam și-a pus pirostiile, însă nu se știe exact pentru cât timp va petrece în doi. Sorin Andrei Nicolescu, proaspătul soț al cântăreței, și-ar putea petrecere următorii ani în spatele gratiilor. 


Acesta este acuzat de deținere în vederea punerii în circulație, sau punerea în circulație în orice mod a instrumentelor de plată electronică falsificate, retragere frauduloasă de numerar cu un instrument de plată electronic fără consimțământul titularului. La începutul lunii octombrie 2012 el a fost prins de un polițist în timpul liber, în timp ce scotea bani de la un ATM, din zona Brotăcei. A fost luat pe sus de polițist și în urma percheziției corporale, anchetatorii au descoperit asupra tânărului 1.200 de lei, 12 carduri albe care aveau scrise pe ele coduri PIN, dar și un telefon Nokia. 


Soțul Andei Adam nu a dat declarații la acea dată, însă a lăsat de înțeles că este doar o “săgeată”. Tânărul a fost arestat preventiv și ulterior eliberat. Cazul se află pe masa procurorilor DIICOT. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.874 secunde