Ludovic Orban: Se pregătește o nouă ORDONANȚĂ MILITARĂ!

886
Ludovic Orban: Se pregătește o nouă ORDONANȚĂ MILITARĂ! - ss-1585993041.jpg

Articole recomandate

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat sâmbătă, la finalul unei ședințe operative la care au participat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, că o nouă ordonanță militară urmează să fie prezentată în cursul zilei, aceasta fiind aproape definitivată, relatează Digi 24.

"Avem ședințe operative în mod constant, am evaluat situația, am pregătit elementele pentru noua ordonanță militară, care va fi prezentată de echipa de la Ministerul Afacerilor Interne în cursul zilei de astăzi. Vă vor fi prezentate măsurile. E aproape în forma finală ordonanța. Am evaluat intrările în țară, capacitatea de carantinare, am stabilit măsuri de pregătire a spitalelor care urmează să primească pacienți infectați cu COVID", a arătat Orban, în cadrul unei declarații de presă.

El a menționat, de asemenea, că se vor lua măsuri speciale pentru orașul Țăndărei. "Acolo au venit foarte multe persoane din țări care au intrat în zona roșie de curând și se vor lua măsuri speciale, cel puțin pentru Țăndărei. Vor fi prezentate de Ministerul Afacerilor Interne", a spus premierul.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din Ialomița a aprobat, joi, solicitarea Direcției de Sănătate Publică ca orașul Țăndărei să intre în carantină, propunerea fiind transmisă Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat Prefectura Ialomița. Potrivit sursei citate, hotărârea a fost luată din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu coronavirus din ultima săptămână și de contacți ai persoanelor respective aflați în izolare.

Biroul de presă al Prefecturii Ialomița a mai menționat că în județ au fost confirmate 37 de cazuri de infectare cu coronavirus, 208 persoane se află în carantină, iar 2.429 - în autoizolare și sunt monitorizate la domiciliu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5169 secunde