Lucrările la Podul Agigea, în întârziere! "Sunt dezamăgit de mobilizarea slabă din șantier"

3696
3
Cătălin Homor, directorul general al CNADNR, a decis că este timpul să facă o vizită pe șantierul de la Podul Agigea, pentru a se convinge că semnalul de alarmă tras de locuitorii din zonă, dar și de presa locală, este îndreptățit. Ajuns la fața locului, Homor s-a declarat dezamăgit de mobilizarea din șantier și de ritmul în care lucrările avansează. 


Încă de la închiderea podului, în data de 12 septembrie, timp de mai bine de o săptămână, nu s-a putut vedea picior de muncitor, iar CNADNR a explicat la acel moment lipsa activității printr-un comunicat. 


"Aceste lucrări, chiar dacă nu necesită existența multor utilaje sau angajați, nu se pot face sub trafic. Se lucrează la hobanele existente și în acest sens nu se poate garanta siguranța circulației", transmitea CNADNR, în data de 20 septembrie. 


Ei bine, Cătălin Homor a fost în vizită pe Podul de la Agigea și la varianta de ocolire Constanța, pentru a vedea stadiul lucrărilor și dacă graficul acestora este res-pectat, iar așteptările sale nu au fost împlinite. 


"Când am ajuns la pod, am fost dezamăgit de mobilizarea slabă din șantier. După mai mult de două săptămâni de la reînceperea lucră-rilor, ritmul este mult prea lent, nu există o organizare judicioasă a resurselor materiale și umane și, mai ales, a activității propriu-zise. 


În această situație, am cerut constructorului să sporească ritmul de lucru în așa fel încât să recu-pereze zilele de întârziere și să-și respecte programul de lucrări astfel ca, la sfârșitul perioadei de restricții, traficul rutier să se desfășoare pe două benzi de circulație, așa cum s-a angajat la reluarea lucră-rilor de reabilitare", a declarat Cătălin Homor, directorul general al CNADNR. 


Cât despre varianta de ocolire a municipiului Constanța, șeful CNADNR spune că trebuie să se facă tot posibilul pentru a se respecta termenele contractuale, chiar dacă nu mai este mult de lucru. 


"La varianta de ocolire Con-stanța, chiar dacă mai e puțin de lucru, mai ales acum, pe final de lucrări, constructorul trebuie să-și asume calitativ realizarea pro-iectului și să se mobilizeze cores-punzător. Aș vrea să subliniez tutu-ror celor implicați într-un proiect, beneficiar sau antreprenor, că le cer respect și calitate față de realizarea proiectului. De asemenea, toți par-tenerii noștri constructori aș vrea să înțeleagă că, așa cum noi facem tot posibilul să respectăm clauzele contractuale, le solicităm și lor 


să-și respecte termenele, astfel încât obiectivele să fie finalizate conform angajamentelor", a mai declarat Cătălin Homor. 


Comentează știrea

Nelu
5 octombrie 2016
Doar dezamagire ?

Vrem dosare penale , vrem sa vedem pedepse cu inchisoarea , directori demisi , contracte reziliate.....PUSCARIE ! Situatie este de prea mult timp...NU SE MAI POATE ASA !

ath
5 octombrie 2016
De la nunta la priveghi

Ce frumoase erau nuntile din trecut.Cele mai vechi "nunti" de partid si de stat sunt atestate pe vremea lui Gheorgiu-Dej.Nea Nicu a continuat.Un intreg alai de petrecareti guvernamentali il insotea pe Tovarsu' in vizitele lui din tara si strainatate.La intoarcere din voiaje,alt alai de pionieri,muncitori din fabrici si uzine il aplaudau pe Tovarasu'.Pesedeii, mostenitorii comunistilor,nu au renuntat la inaugurarile cu zurgălăi.Imi aduc aminte de vizitele lui Ponta la inundatii,de vizitele de partid si de stat de la manastirile din Moldova,de alaiul cu nuntasi de la inaugurarea cartierului cu saraci din Constanta,de inaugurarea unui borcan cu muraturi la sediul PSD,de inaugurarea unei treceri de pietoni.Dar cea mai frumoasa nunta de partid a fost pe podul nou de la Agigea,in toamna anului 2014.Atunci s-a inaugurat podu',cand Victor Viorel a intrat in campania electorala.Ce frumos...Nuntasii au fost adusi cu autobuzele lui Nicusor ca sa-l aplaude pe Victoras,presedintele tutulor,a tutulor romanilor.Acolo pe pod,Viorel l-a cerut in casatorie pe Tariceanu.Tot acolo,pe podul nou de la Agigea,Tariceanu mireasa lui Ponta,i-a jurat credinta vesnica.Nimeni si nimc nu-i va desparti pana la moarte.Mazare,alt nuntas,s-a bucurat cand in multime a vazut un moșulica care purta o basca rosie ca a lui.Toti ne-am bucurat.De prea multa emotie,Tariceanu ,mireasa lui Ponta,a confundat podul nou cu cel vechi.Nu are importanta.Ponta sa traiasca ! Mirele tutulor.Si uite ca de la nuntile cu petrecareti pe podurile din Agigea am ajuns la priveghi.Directorul CNADNR a trecut si el pe acolo.Era singur si trist.Unde e Ponta ? Unde e Mazare ? Unde e mireasa ? Unde e galeata cu sarmale ? Unde e Nicusor ? Trist,foarte trist ! O nenorocire !

Juju
5 octombrie 2016
Vorbe nu fapte

Deși vorbește mult, nu spune nimic ! Suntem obișnuiți cu astfel de declarații .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3246 secunde