Lucrări pe Autostrada Soarelui, atât noaptea, cât și în week-end

358
Lucrări pe Autostrada Soarelui, atât noaptea, cât și în week-end - lucrariautostrada-1477065756.jpg

Articole de la același autor

Șoferi, atenție! Dacă aveți drum pe Autostrada Soarelui, trebuie să luați în calcul faptul că traficul rutier va suferi câteva modificări importante.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în perioada 21 octombrie - 15 noiembrie 2016, se vor executa lucrări de întreținere periodică, pe autostrada A2 București - Constanța, pe sectorul cuprins între kilo-metrii 96 și 117+500 de metri, pe tronsonul Lehliu-Gară - Fetești.


Lucrările se vor efectua pe segmente de maximum 2.700 de metri, pe câte o cale de rulare, cu redirecționarea traficului pe banda a doua a sensului opus, implicit, autovehiculele care circulă din sens opus vor folosi prima bandă. 


Excepție va face segmentul cuprins între kilometrii 104+500 și 106+500 (nodul rutier Drajna), unde se va circula pe câte o bandă. Primul segment pe care vor începe lucrările va fi cuprins între kilometrii 95+650 și 97+660, pe calea unu. Pe sectoarele pe care circulația se va desfășura deviat, de pe un sens pe celălalt, viteza de deplasare a autovehiculelor va fi limitată la 60 km/h. Lucrările se vor desfășura fără întrerupere, în perioada menționată, atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi, inclusiv în weekend). 


Pentru ca participanții la trafic să observe din timp zonele în lucru, balizele cu lumini intermitente vor funcționa și ziua.


"Le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalizarea temporară instituită", este apelul Poliției Române, pentru șoferi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.539 secunde