Lucrări de reparații la trama stradală, pe mai multe artere din Constanța

216
1

Articole de la același autor

Pe tot parcursul acestei luni, Primăria Constanța și SC Confort Urban SRL anunță cetățenii care locuiesc pe aleea Garofiței, aleea Fragilor, străzile Pandurului, Unirii - Zona Bl.U2-U3, Mihai Viteazul, Constantin Brătescu, Ștefan Stanca, Antim Ivireanu și Palas că se vor executa lucrări de întreținere și reparații a tramei stradale pentru optimizarea traficului în zonă.

"Ne cerem scuze cetățenilor pentru disconfortul creat în perioada execuției lucrărilor și rugăm conducătorii auto să sprijine această acțiune prin reducerea vitezei, atenție sporită și calm pe tronsoanele străzilor aflate în lucru" , transmit reprezentanții celor două instituții. 

Comentează știrea

Doina Balasa
10 septembrie 2015
colaborare parteneriat

"Nu vei izbuti să depasesti obstacolele si sa iesi din impas decat atunci cand vei intelege ca potentialul tau este nelimitat si cand vei fi capabil sa-ti dai seama ca sansele si ocaziile favorabile se afla la îndemana ta, ba mai mult, ca ai dreptul la ele" - Colin Turner in cartea "Nascut pentru succes". Cautam colaboratori-parteneri, care vor sa-si suplimenteze veniturile, lucrand online cateva ore pe zi în timpul lor liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. E real si extrem de serios totul! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2905 secunde