Lovituri în stil mafiot! Au dat spargerea la magazine, cu cagulele pe față

409
1
Lovituri în stil mafiot! Au dat spargerea la magazine, cu cagulele pe față - magazinecarrefour-1476020613.jpg
În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 04.00, magazinul Carrefour din zona Antoniadis a fost spart din nou. Doi tineri, cu cagule și mănuși, au pătruns în incinta magazinului după ce au spart ușa de la intrare. Ei au profitat că afară ploua torențial, iar zona era pustie. Au făcut totul la fel ca în urmă cu exact o săptămână, însă planul nu le-a mai funcționat până la capăt. Au golit raftul de țigări, dar și alte produse într-un sac, dar până să apuce să fugă, unul dintre cei doi spărgători a fost prins de agenții firmei de securitate Zip Escort, care l-au predat polițiștilor. 


Este vorba despre Sali Bilent, în vârstă de 22 de ani, cunoscut cu antecedente penale și proaspăt ieșit din spatele gratiilor. El a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și apoi instanța a decis că va sta în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Celălalt tânăr a fost identificat și era, ieri, la închiderea ediției, căutat de polițiști, fiind doar o problemă de timp până ce acesta va fi reținut. 


În aceeași noapte, de 7 spre 8 octombrie, a fost spart și magazinul Mega Image de pe strada Soveja. Modul de operare a fost identic, doi indivizi intrând cu cagule și mănuși în magazin. Aceștia au furat 400 de pachete de țigări, în valoare de 6.000 de lei, și au fugit. Potrivit anumitor surse, cei doi bărbați ar fi folosit un autoturism și este o mare posibilitate ca autorii să fie aceiași care au spart magazinul Carrefour din zona Antoniadis. Polițiștii au declanșat cercetările și au deja un cerc de suspecți. 


Vă reamintim că spargerea din week-end, la magazinul Carrefour, a fost trasă la indigo cu furtul din noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie, din aceeași locație. Cei doi tineri au intrat atunci cu fețele acoperite și mănuși în spațiul comercial, au forțat ușa magazinului și, în mai puțin de un minut, au luat toate țigările și s-au făcut nevăzuți. 


Comentează știrea

Liviu
10 octombrie 2016
Care mafiotul naibii de tigan?

Nu e nimic in stil mafiot,ci pur si simplu stil de Vaslui. Mafiotii au niste chestii care se traduc la noi principia,demnitate de apartenenta la o familie mafiota,nu se baga la tiganeli. Orice cacat de infractiune capata in Romanica un calificativ mult prea onorant. Auzi tu,mafiot....Cacat .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.493 secunde