Lovitură pentru Lucian Onea. Ce a decis Curtea de Apel București

160
Lovitură pentru Lucian Onea. Ce a decis Curtea de Apel București - 7376771530110229csmsuspendajudec-1552999338.jpg

Articole recomandate

Curtea de Apel București a respins cererea procurorului Lucian Onea de suspendare a hotărârii Secției pentru procurori a CSM prin care a fost revocat din DNA. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 5 zile de la comunicare.

La termenul trecut, în sala de judecată, avocatul fostului șef al DNA Ploiești a declarat că revocarea lui Lucian Onea din funcția de conducere îl poate lăsa fără casă. Mai exact, se pare că procurorul are un contract de ipotecă cu o bancă, iar una dintre clauze este ca veniturile lui să nu fie diminuate, lucru ce s-a întâmplat o dată cu pierderea funcției de procuror șef. Astfel, instituția bancară poate să desființeze acest contract și să-l execute pe Lucian Onea.

Secția pentru procurori a CSM a decis, în ianuarie, să admită cererea șefului interimar al DNA, Călin Nistor, de a-l revoca pe Lucian Onea din funcția de procuror DNA Ploiești.

Fostul șef al DNA Ploiești Lucian Onea și-ar fi exercitat necorespunzător atribuțiile în momentul în care ar fi clasificat probe, motivează Secția pentru procurori a CSM decizia prin care a avizat favorabil revocarea din funcție a acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9611 secunde