Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi. A doua recuzare a Adinei Florea a fost respinsă

211
Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi. A doua recuzare a Adinei Florea a fost respinsă - img5591lauracodrutakovesi1000x60-1550572094.jpg

Articole recomandate

Șeful Secției de anchetă a respins și a doua cerere a lui Kovesi de recuzare a Adinei Florea.


Procurorul-șef al Secției pentru anchetarea magistraților a respins și cea de-a doua cerere formulată de Laura Codruța Kovesi de recuzare a procurorului Adina Florea, cea care instrumentează dosarul în care fosta șefă a DNA are calitatea de suspect, anunță România TV.

Și prima cerere de recuzare a Adinei Florea depusă de Laura Codruța Kovesi a fost respinsă săptămâna trecută de șeful Secției de anchetă, Gheorghe Stan.


Luni, procurorul general, Augustin Lazăr, a respins cererea Laurei Codruța Kovesi de a fi recuzat șeful Secției de anchetare a magistraților, Gheorghe Stan.

Vineri, Laura Codruța Kovesi a anunțat că a depus două cereri de recuzare în dosarul său: una pentru procurorul de caz, Adina Florea, și alta pentru Gheorghe Stan, șeful Secției de anchetare a magistraților.

Laura Codruța Kovesi are calitatea de suspect în dosarul privind extrădarea lui Popa, faptele anchetate fiind luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu. Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, ca urmare a unei sesizări a lui Sebastian Ghiță, care spune că i-a dat bani lui Kovesi pentru extrădarea lui Popa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4188 secunde