Lovitură dură pentru șoferii de Uber și Taxify

500
Lovitură dură pentru șoferii de Uber și Taxify - uber-1542554488.jpg

Articole recomandate

Un grup de 46 de parlamentari PSD a inițiat un proiect de lege, depus la Senat pe 15 noiembrie, prin care se propune reglementarea autorizării, organizarea si controlul serviciilor de transport alternativ cu un vehicul cu șofer VTS.


Serviciile de de transport alternativ cu un vehicul cu șofer "VTS" fac referire la aplicațiile de ridesharing, cum ar fi Taxify, Uber, etc.


De acum încolo, persoanele care își utilizează mașina pentru a obține venituri din transportul de persoane ar putea fi obligați să respecte anumite reguli stricte.


Mașinile pe care le conduc șoferii care fac ridesharing nu ar trebui să fie mai vechi de 15 ani și aceștia vor trebui să obțină certificat de competență profesională pentru transportul de persoane în regim de închiriere. 


"Șoferii autoturismelor cu care se efectuează servicii de transport alternativ au obligația să dețină certificat de competență profesională pentru serviciile de transport persoane în regim de închiriere eliberat de Autoritatea Rutieră Română - ARR în condițiile legislației în vigoare", conform proiectului de lege de B621/2018.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1641 secunde