Lotul românesc de scrimă, în autoizolare după Cupa Mondială de la Budapesta

189
Lotul românesc de scrimă, în autoizolare după Cupa Mondială de la Budapesta - ddd-1584731085.jpg

Articole recomandate

Un număr de 18 scrimeri români, 8 spadasine și 10 spadasini, și 6 tehnicieni intră în autoizolare după ce au participat în perioada 6-8 martie la Cupa Mondială de la Budapesta, unde mai mulți sportivi au fost testați pozitiv la coronavirus, potrivit unui comunicat dat publicității, vineri, de Federația Română de Scrimă și citat de Agerpres.

''Federația Internaționala de Scrimă a notificat azi Federația Româna de Scrimă și toate forurile naționale care au avut reprezentanți la Cupa Mondiala de spadă de la Budapesta, între 6-8 martie 2020, că mai mulți scrimeri sud-coreeni și chinezi care au concurat în Ungaria au fost testați pozitiv la virusul COVID - 19. Sportivii au fost testați la întoarcerea în Asia, dar, conform comunicatului primit de la FIE, numele acestora nu au fost dezvăluite, precizându-se că cei mai mulți dintre aceștia sunt asimptomatici. În consecință, în regim de urgență, Federația Română de Scrimă a notificat sportivii care au participat pentru România la acesta competiție. La Budapesta au fost prezenți 18 sportivi români: 8 spadasine și 10 spadasini. Alături de ei au făcut deplasarea și 6 tehnicieni'', precizează comunicatul FRS.

Sportivilor și tehnicienilor le-au fost transmise recomandările Federației Internaționale de Scrimă, ''să intre de urgență în autoizolare la domiciliu, să se testeze împotriva virusului COVID-19, să acorde atenție simptomelor în familiile lor, prietenilor și persoanelor din anturaj, în special ale celor în vârstă, care au și alte probleme de sănătate''.

FR Scrimă a recomandat tuturor persoanelor care au făcut deplasarea la Budapesta să anunțe telefonic Direcția de Sănătate Publică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4161 secunde