Locuință prădată de hoț

156
2

Articole de la același autor

Un bărbat de 42 de ani, din Vrancea, a ajuns în spatele gratiilor după ce anchetatorii au stabilit că este autorul unui furt.

Conform oamenilor legii, vineri noapte, o femeie a sunat la 112 și a reclamat că un individ i-a furat din casă poșeta. Un echipaj de poliție s-a deplasat la adresa indicată în scurt timp. Oamenii legii au aflat de la localnică că în geantă avea 800 de lei și documente personale. În apropierea imobilului, oamenii legii l-au prins pe Marian B. și au găsit și poșeta reclamată ca fiind furată.

Individul a fost escortat la sediul secției și pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. El a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. În urma ședinței, judecătorii au decis să îl trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile. 

Comentează știrea

catalin
8 iunie 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

AUREL
8 iunie 2015
Proiect

Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.522 secunde