Mai multe ştiri online:

Locuință din Constanța, spartă la început de an. Hoții au furat ceasuri, bijuterii și bani

Ştire online publicată Marţi, 02 Ianuarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Ieri, la ora 01:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat doi bărbați, de 25, respectiv 39 de ani, ambii din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care ar fi sustras, dintr-o locuință din Constanța, mai multe bunuri.Prejudiciul de aproximativ 4700 de lei, constând în două telefoane mobile, trei ceasuri de damă, bijuterii din argint și suma de 346 lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial, pe bază de ordonanțe, pe cei doi bărbați, iar ulterior i-au prezentat Judecătoriei Constanța care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 2.1818 secunde