Locomotivă electrică de 125 tone, în flăcări! Traficul în zonă, restricționat

129
Locomotivă electrică de 125 tone, în flăcări! Traficul în zonă, restricționat - ddd-1580027439.jpg

Articole recomandate

O locomotivă electrică a unui tren de marfă format din cisterne pentru transportul de produse petroliere, fără conținut, a luat foc în cursul nopții de sâmbătă spre duminică între localitățile Merișor și Bănița, din sudul județului Hunedoara, incendiul fiind stins după patru ore, relatează Agerpres. Trenul de marfă era compus din 40 de vagoane cisterne pentru transportul de produse petroliere și dintr-o locomotivă diesel, la care se adaugă locomotiva electrică de 125 de tone, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Pentru stingerea și limitarea incendiului, la fața locului au intervenit 22 de pompieri militari din Petroșani, cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD și un echipaj CBRN pentru decontaminare. Incendiul a fost lichidat după aproximativ patru ore, intervenția fiind dificilă și implicând realizarea unui dispozitiv de stingere pe circa 700 de metri liniari. În urma evenimentului, a fost afectată locomotiva electrică a trenului, de 125 de tone.

Traficul feroviar în zonă a fost restricționat, fiind afectate șapte trenuri de marfă și un tren de călători InterRegio cu 30 de pasageri, care a staționat în gara din Petroșani până la finalizarea intervenției pompierilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6449 secunde