Locomotivă de marfar deraiată, în urma unui accident la ieșirea din Fetești

187
Locomotivă de marfar deraiată, în urma unui accident la ieșirea din Fetești - deraiatrf-1554213720.jpg

Articole recomandate

Un accident feroviar a avut loc, marți după-amiază, la ieșirea din orașul ialomițean Fetești spre Movila, între un mărfar și un TIR, în urma căruia locomotiva a deraiat, iar trei persoane au necesitat îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi transportate la spital.

Potrivit ISU Ialomița, la fața locului se intervine cu o specială de descarcerare grea de la Detașamentul Sloboziaa, alte două autospeciale de intervenție ASAS și SMURD de la Stația Fetești, precum și o salvare a Serviciului de Ambulanță Județean.

"Șoferului de autocamion și mecanicului de tren le-a fost acordat primul ajutor medical de către echipajul SAJ, iar ajutorului de mecanic de către echipajul SMURD. Niciuna dintre persoane nu a fost transportată la spital", a precizat sursa citată.

"Locomotiva a deraiat, încărcătura TIR-ului, uree, potasiu și fosfor, a fost împrăștiată, iar circulația pe calea ferată este oprită. Se intervine cu mijloacele pentru descarcerare pentru degajarea autocamionului de pe calea ferată. De asemenea, ISU asigură măsurile de prevenire a incendiilor în zonă", a mai precizat sursa citată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0713 secunde