Localuri renumite din Constanța, amendate în fiecare sfârșit de săptămână

408
Localuri renumite din Constanța, amendate în fiecare sfârșit de săptămână - 21martactiuni-1616321675.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și jandarmii constănțeni continuă activitățile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus. În cursul serii trecute, polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție urbană au desfășurat acțiuni, pe raza Secției 3, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 
Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că cinci localuri de pe raza de competență (bulevardul Tomis, strada Ștefan cel Mare, strada Smârdan, strada Sarmisegetuza, strada Traian) desfășurau acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. Potrivit surselor noastre, este vorba despre localurile Entourage, Beta, Asado, Etiquette, Manara. 
Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei. 
Reamintim că respectivele localuri sunt amendate aproape week-end de week-end pentru nerespectarea măsurilor. 
„Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice. Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane,  restaurante, baruri, săli de evenimente etc.). Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, au arătat polițiștii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5957 secunde