Local sancționat cu 10.000 de lei pentru că se fuma înăuntru

391
2
Local sancționat cu 10.000 de lei pentru că se fuma înăuntru - local1-1520528097.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, în intervalul orar 18.00 – 23.00, polițiștii locali au acționat pe raza municipiului Constanța, în scopul verificării prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice, consumului produselor din tutun în spațiile publice închise tip bar sau restaurant, precum și pentru verificarea documentelor legale de funcționare.

În acest sens au fost verificate patru societăți comerciale și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.100 lei.

Două persoane juridice au fost invitate la sediul Direcției Generale a Poliției Locale la o dată ulterioară pentru verificarea documentelor solicitate de organele de control, iar unei unităti de alimentație publică i s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun. Totodată, s-a dispus și măsura complementară de suspendare a activității până la remedierea situației.

"Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică. Ca și măsură preventivă, recomandăm agenților economici să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale în vigoare cu privire la desfășurarea activităților comerciale", recomandă reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Comentează știrea

Lute
9 martie 2018
Of, fumatul !

Încercați un control și la cherhanaua Pontica, care așa înțeleg ei respectul fata de client, permițând sa se fumeze în interiorul localului, laudându-se, prin vocea ospătarul, ca ei nu au fost controlați niciodată și în Constanța șpaga este încă la putere , ceea ce este adevărat, din păcate ! Și poate Politia locala afișează niște numere de telefon pentru eventuale sesizari.

xxx
9 martie 2018
lege de cacat

Bun acum este iarna amendati dar la vara ce faceti, acum mai luati o spaga ceva. Dar politia locala de ce nu ii observa pe toti bisnitari de tigari de la colturi le dau spaga mai mare sau nu au voie sai atinga tin de 6 sa nu ii prinda altcineva

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3485 secunde