Local din Constanța, închis de polițiști pentru că nu a respectat programul de funcționare

358
Local din Constanța, închis de polițiști pentru că nu a respectat programul de funcționare - politia-1641655917.jpg

Articole recomandate

Un local din municipiul Constanţa a fost închis de poliţişti pentru două săptămâni deoarece nu a respectat programul de funcţionare.


Unitatea a fost găsită deschisă după ora 22.00, a primit o amendă, iar după o oră şi jumătate echipa de control a revenit şi a descoperit că localul era în continuare deschis. Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 6.000 lei.


Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, sâmbătă, că poliţişti din cadrul Secţiei 3 au constatat, vineri, în jurul orei 22.10, că la un local din Piaţa Ovidiu nu se respectă prevederile Legii 55/2020, referitoare la programul de funcţionare, iar în interior se aflau mai multe persoane, care deţineau certificat verde. Administratorul societăţii comerciale a fost amendat cu 1.000 de lei.


“Ulterior, în jurul orei 23.30, poliţiştii au efectuat un alt control la societatea comercială în cauză, fiind constatat din nou faptul că nu se respectă prevederile Legii 55/2020, în sensul că operatorul economic funcţiona şi după ora 22.00”, a transmis IPJ Constanţa.


Administratorul localului a primi o nouă amendă, de 5.000 de lei de această dată, iar poliţiştii au luat şi măsura suspendării activităţii pe o perioadă de 15 zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.735 secunde