Loc de muncă inedit pentru Mazăre! Unde se angajează fostul primar al Constanței

2953
2
Loc de muncă inedit pentru Mazăre! Unde se angajează fostul primar al Constanței - mazare-1462454460.jpg

Articole recomandate

Fostul primar al Constanței, Radu Mazare, a declarat, azi, că a semnat un contract cu un mare dezvoltator din Egipt, urmând ca în următorii doi ani să ofere consulanță pentru dezvoltarea orașului El Gouma, de pe țărmul Mării Roșii.

Radu Mazăre a explicat, corespondentului MEDIAFAX, că nu își mai dorește să fie persoană publică.

"Așa cum am mai spus, nu mă mai interesează să fiu persoană publică. Am primit o ofertă de muncă din partea companiei Orascom, am negociat, iar acum am primit contractul semnat. Urmează să îl semnez și eu și cândva, în perioada următoare, voi începe munca. Când îmi iese și mie PFA-ul. Am ajuns la concluzia să-l fac pe persoană fizică autorizată decât în nume personal. Contractul are o perioadă de doi ani, urmând să fiu consultant în ceea ce privește dezvoltarea urbană și turistică. (...) Probabil o să merg acolo de două, trei ori pe lună, în funcție și de cum am termene, de ce nevoi sunt acolo", a spus Radu Mazăre.

Comentează știrea

constantean
5 mai 2016
mazare

Nu-nteleg!!!Individul asta nu raspunde pt tot jaful din Constanta??Acu l a gasit muncitul!Scarba si lehamite!

MIHAI
8 aprilie 2017
FERICE DE EGIPTENI

Dupa ce a dezvoltat si modernizat municipiul Constanta , acest mare specialist in urbanistica si festivaluri susanea la Mamaia , vrea sa-i fericeasca si pe egiptenii care nici nu stiu ce-i asteapta . Dupa ce va incepe sa-i consilieze , egiptenii vor constata ca seaca Marea Rosie si dispar piramidele . Va ramane doar sfinxul incremenit de admiratie pentru performantele fostului edil care a fericit Constanta . Noi credem ca Mazare nu va mai apuca sa faca pe consilierul , deoarece se va da in curand sentinta in cel putin unul din procesele pe care le are pe rol si va putea devein consilier la Poarta Alba pentru modernizarea inchisorii .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4151 secunde