€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

"Liviule, valiza, Liviule", proiecție laser pe clădirea Palatului Parlamentului. Protestul, oprit de jandarmi

Ştire online publicată Luni, 05 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mai multe persoane s-au adunat, duminică seară, în fața Parlamentului, pe clădire fiind proiectat mesajul laser "Liviule, Valiza, Liviule". Acțiunea s-a încheiat după ce jandarmii le-au spus oamenilor că orice manifestație trebuie anunțată.

Oamenii au spus că s-au adunat întrucât au auzit că liderul PSD, Liviu Dragnea, are o întâlnire cu reprezentanți ai partidului, duminică seară, la Parlament. Ei au spus că s-au întors de la Iași, unde cu o seară înainte au fost proiectate mesaje prin care se cerea demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Pe Palatul Parlamentului a fost proiect mesajul laser "Liviule, valiza, Liviule!", iar după discuții în contradictoriu cu jandarmii protestatarii au închis aparatul de proiecție, spunând că nu au apucat să arate și restul mesajelor.

Jandarmii le-au spus oamenilor că, potrivit deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție, orice manifestație trebuie anunțată și i-au somat să părăsească zona.

O valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul perchezițiilor, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, a anunțat, sâmbătă seară, Rise Project, într-o postare pe Facebook, intitulată ##Teleormanleaks. Valiza ar conține mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii și clipuri video de la evenimentele companiei, scrie romaniatv.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8268 secunde