Liviu Lazăr a câștigat concursul pentru șefia Poliției municipiului Constanța

3340
1

Articole de la același autor

În ultimele luni, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost organizate concursuri pentru funcții de conducere, pe care erau împuterniciți. La începutul lunii octombrie au fost organizate concursurile pentru șefia Poliției municipiului Constanța și a Serviciului de Ordine Publică. În fruntea structurii municipale era împuternicit comisarul șef Liviu Lazăr. Fost șef al Secției 2 Poliție, polițistul a fost împuternicit pe funcție în vara lui 2020, după ieșirea la pensie a comisarului șef Ion Chiru. În luna iulie a acestui an i-a expirat însă împuternicirea, motiv pentru care a fost împuternicit în funcția de adjunct, de asemenea vacantă, cu atribuții de șef.

Comisarul șef Liviu Lazăr a fost singurul candidat care s-a înscris la concursul pentru postul respectiv și l-a promovat cu brio. Începând de vineri, 15 octombrie, polițistul va fi numit pe funcția respectivă.

De asemenea, a fost desemnat și câștigătorul concursului pentru șefia Serviciului de Ordine Publică. Este vorba despre comisarul șef Laurențiu Carp, cel care a ocupat funcția prin împuternicire, în ultimul an, după „mutările” realizate la nivelul IPJ Constanța, în momentul ieșirii la pensie a comisarului șef Constantin Dancu, fost inspector șef.

Reamintim că la începutul lunii noiembrie urmează să se desfășoare concursurile pentru funcțiile de șef de la Poliția Medgidia, Poliția Mangalia, birou I Biroul Ordine Publică din Poliția Mangalia și birou I Biroul Ordine Publică din Poliția Medgidia. 

Comentează știrea

Cineva
14 octombrie 2021
Felicitari!

Este un om iubit de toti colegii. Un om educat, cu mult bun simt. Pentru ca este bine pregatit profesional, este intelept si modest. ( Oamenii valorosi asa sunt) Felicitari!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5615 secunde