Liviu Dragnea și-ar putea afla azi sentința în dosarul angajărilor fictive. DNA a cerut 7 ani și jumătate de închisoare

146
Liviu Dragnea și-ar putea afla azi sentința în dosarul angajărilor fictive. DNA a cerut 7 ani și jumătate de închisoare - deciziainstanteisupremeindosarul-1528446483.jpg

Articole recomandate

Instanța supremă a decis, în data de 29 mai, amânarea pronunțării sentinței în dosarul în care este judecat Liviu Dragnea pentru data de 8 iunie. Sentința, în cazul în are va fi anunțată vineri, nu este una definitivă. Sâmbătă, PSD va organiza în București un amplu miting împotriva abuzurilor.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) au amânat pentru 8 iunie pronunțarea deciziei în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, în care DNA a cerut condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la șapte ani și jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu și o pedeapsă de doi ani și jumătate pentru instigare la fals intelectual. De asemenea, procurorii au cerut anularea suspendării condamnării de doi ani în dosarul Referendumul. 


În cazul fostei soții a lui Dragnea, Bombonica Prodana, procurorii au cerut suspendarea procesului, având în vedere că aceasta și-a achitat partea de prejudiciu. Liviu Dragnea și-a susținut "cu tărie" nevinovăția, spunând că nu a comis niciuna dintre presupusele fapte pe care "DNA le-a aruncat în rechizitoriu".








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3777 secunde