Liviu Dragnea, PRIMA REACȚIE în scandalul "valiza de la Tel Drum"

174
Liviu Dragnea, PRIMA REACȚIE în scandalul

Articole recomandate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a discutat în biroul său din Parlament cu peste zece lideri de organizații social-democrate. Întâlnirea a avut loc înaintea ședinței de Comitet Executiv Național. La parlament, Liviu Dragnea a vorbit pentru prima dată și despre scandalul "Valiza cu documente de la Tel Drum", ajunsă în posesia Rise Project.

Ajuns la ședința CEx a PSD, înainte de care are o întâlnire cu 10 lideri de organizații ai PSD, Liviu Dragnea a declarat, conform România TV, că "Astăzi am mai multă treabă cu valiza".

Liderii PSD se reunesc, luni, la prânz, la Palatul Parlamentului, în ședința Comitetului Executiv Național (CExN). Duminică seara, mai mulți lideri PSD fideli lui Liviu Dragnea s-au întâlnit în București, pentru a pregăti strategia de urmat în ședința CExN de luni.

Conform unor surse politice citate de România TV, ședința informală a liderilor PSD de duminică seara s-a terminat cu patru propuneri de excludere, care vor fi votate luni în CEX. Surprinzător, Gabriela Firea scapă, dar Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița și artizanul celor mai mari scandaluri din ultima perioadă, este pe lista de excluderi.

Liderii întruniți duminică seara în București ar dori excluderea lui Adrian Țuțuianu din partid, pentru a da un exemplu, în contextul apariției în presă a unor înregistrări din ședințele PSD Dâmbovița, în care Țuțuianu își jignea diverși colegi, inclusiv miniștri.

De asemenea, foarte aproape de a fi dat afară din PSD este și Marian Neacșu, secretar general al partidului și președinte PSD Ialomița. Lui i se alătură Ion Mocioalcă, președinte PSD Caraș-Severin, dar și Ciprian Pandea, șeful PSD Călărași.

sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0738 secunde