Liviu Dragnea, despre campania #șîeu: Totul este circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă

200
Liviu Dragnea, despre campania #șîeu: Totul este circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă - avereliviudragnea3-1552655083.jpg

Articole recomandate

Președintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat dur pe omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a inițiat protestul pentru autostrăzi și a construit, pe banii lui, un metru de drum în Moldova. "Putea să dea banii la niște case de copii sau să-i doneze undeva", a spus liderul PSD. 


"Ca să țipe lumea acum că nu se fac autostrăzi. Și niște șmecheri, care vezi doamne fac ei un metru de autostradă, la ora 12.30 s-au inaugurat ... au început lucrul pentru primii kilometri de autostradă în Moldova, adică reali. Azi la 12.30. Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea l-a atacat dur pe omul de afaceri Ștefan Mandachi, completând că banii cheltuiți putea fi donați.

"Acel om de afaceri care am înțeles că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăștia putea sa-i dea la niște case de copii sau să-i doneze undeva. A zis: plec să văd dacă s-au început lucrările la autostradă în Moldova și a plecat spre București. Numai că legea aprobată în Parlament este pentru autostradă Tg. Mureș-Iași. Ce căuta spre București? Totul este circ. Rămâne la latitudinea noastră să spunem adevărul", a mai spus președintele PSD.

Protestul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul metru de autostradă din Moldova, s-a viralizat, iar vineri zeci de mii de oameni au anunțat că opresc lucrul, la ora 15, pentru 15 minute.

"În data de 15 martie, pentru 15 minute, începând cu ora 15.00, eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar! Provoacă măcar trei persoane să-și suspende activitatea!", anunța Ștefan Mandachi, în data de 4 martie, după finalizarea lucrărilor la primul metru de autostradă din Moldova. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2441 secunde